Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Mycket att göra

Eftersom Best Western at 108 ligger mitt på Sveavägen har du gångavstånd till såväl Vasastan som Norrmalm. Det innebär att du alltid har mängder av mysiga fik, restauranger och butiker runt hörnet. Beroende på vilka intressen du har finns det mycket aktiviteter att ta del av i närheten. Bland annat kan du roa dig med Escape Room eller Laserdome. Två aktiviteter som passar både vuxna och ungdomar. Vill du lära dig om viner kan du även besöka Vin & Sprithistoriska Museet som är det enda i hela landet med historia om just vin och brännvin. I närheten ligger också Olof Palmes minnessten som du kan passa på att besöka för att ta del av lite nutidshistoria.

Eftersom tunnelbanan ligger alldeles i närheten av Best Western at 108 kan du snabbt och smidigt ta dig runt hela innerstaden på bara några minuter. Vill du besöka Skansen med barnen tar du dig hit på drygt tio minuter med bil. Även med buss 67 kan du bekvämt ta dig hela vägen ut till Djurgården.

Gatuparkering finns det gott om i hela området och ca 200 m bakom hotellet finns ett parkeringsgarage med 176 platser, vissa av dessa är även laddningsstationer för elbil.

Ta del av Stockholm på ett bekvämare sätt, genom att boka ett rum hos Best Western at 108!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.